CONFERINȚA NAȚIONALĂ

Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală: O abordare Integrativă și Multimodală

27-28 Septembrie 2018 - Cluj-Napoca

 

Daniel David

poza_daniel_david

 

Profesorul Daniel David este în momentul actual, conform Thomson Web of Science (ISI) şi analizelor Asociaţiei Ad-Astra a Cercetătorilor din România, psihologul român cu cel mai mare impact în literatura de specialitate naţională şi internaţională, prin numărul de citări al lucrărilor sale în comunitatea ştiinţifică (vezi în CV indicatorii scientometrici pentru publicaţiile Web of Science). 

Ancheta/analiza ziarului “Cotidianul”l-a inclus în “Generaţia Aşteptată”.

Daniel David este profesor „Aaron T. Beck” de psihologie clinică şi psihoterapie (ştiinţe cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), directorul fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapiedin cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, preşedinte al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Colegiului Psihologilor din România, filiala Cluj (2004-2012) şi al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (2000-2011). În prezent (2009-) este profesor asociat (adjunct professor) şi la prestigioasa instituţie medicală Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New-York, SUA şi directorul programului de cercetare la Albert Ellis Institute, New York, USA, un institut de referinţă la nivel internaţional pentru cercetarea şi practica în psihoterapie şi sănătate mintală. De asemenea, a fost membru al Scientific Review Group în Social Sciences în European Science Foundation . Din 2016 este prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate- excelenţă şi publicaţii ştiinţifice şi directorul executiv al Institutului STAR-UBB. În anul 2017 a fost ales preşedintele Asociaţiei Psihologilor din România.

In cadrul conferinței, prof. univ. dr. Daniel David va avea o prezentare plenară cu titlul De ce CBT este standardul de aur in psihoterapie? respectiv în data de 28.09.2018 un workshop Psihoterapia cognitiv-comportamentală integrativă și multimodală, augmentată tehnologic, în tulburări de tip anxios și depresiv (cu simptome psihotice).

Blog: https://danieldavidubb.wordpress.com/

 

Tipărire Email